Nieuwe website

We hebben een nieuwe website. Het starten van een verkoopactie en het bestellen van de producten is een  klein beetje veranderd.

Op deze pagina vertellen we in het kort de belangrijkste wijzigingen.


Inloggen met e-mailadres

Op de nieuwe website kun je inlogggen met jouw eigen e-mailadres en wachtwoord. Jouw gegevens worden gekoppeld met de gegevens van jullie organisatie.


Ben je een bestaande klant?

Neem dan contact met ons op, zodat we eenvoudig een account voor jou kunnen aanmaken. Dan is het niet nodig om je nog een keer te registreren bij ons. Wij sturen je dan een mail om een wachtwoord in te stellen. Na het instellen van jouw eigen wachtwoord kun je inloggen om een verkoopactie te starten en/of producten te bestellen. 

 

Ben je een nieuwe klant?

Dan mag je via het registratieformulier een nieuw account aanmaken. Je ontvangt van ons een accountbevestiging met een klantnummer. Na registreren kun je een verkoopactie starten en/of producten bestellen via de website. 

 


Start verkoopactie

Via het menu kun je eenvoudig informatie vinden over onze bloembollenacties en chocolade acties. Op de Hoe werk het? pagina leggen we je in 4 eenvoudige stappen uit hoe je een verkoopactie kunt organiseren. Na het starten van een verkoopatie sturen wij gratis het verkoopmateriaal naar jullie. Op de download pagina staan nog wat handige documenten wat je kunt gebruiken bij het organiseren van een verkoopactie. Op de blogpagina kun je het laatste nieuws lezen over Baltus. 

 

Het starten van een verkoopactie doe je door gratis verkoopmateriaal te bestellen. Na het bestellen zorgen wij ervoor dat het verkoopmateriaal binnen 5 wekrdagen geleverd wordt op jullie bezorgadres. Aan de hand van het aantal verkopers kunnen wij het aantal verkoopbrochures en bestelformulieren bepalen. Binnen 5 werkdagen wordt het verkoopmateriaal op jullie bezorgadres geleverd, zodat jullie aan de slag kunnen met het verkopen aan familie, vrienden en buren.


Baltus Fundraising


In 1989 is de bloembollenactie ontstaan en vanaf 1993 bestaat de bloembollenactie in zijn huidige vorm. Sinds 1993 zijn er veel kleine wijzigingen doorgevoerd, maar de basis van het originele concept is nog steeds de basis van de huidige bloembollenactie. Momenteel organiseert Baltus Fundraising acties in 4 Europese landen. Naast de bloembollenactie organiseren we nu ook een Chocolade actie,  Ansichtkaarten actie en Pepernotenactie. Deze acties werken hetzelfde als de bloembollenactie, alleen dan met een ander artikel.

Voordelen van Baltus Fundraising

 

  •   Geen risico: geld inzamelen zonder voorraad of vooruitbetaling
  •   Goede service en ondersteuning
  •   Gemakkelijke verkoopacties
  •   Tot 40% van de omzet is voor jouw school of vereniging
  •   Oer-Hollandse en fleurige producten