Baltus op de sociale werkplaats

Baltus op de sociale werkplaats

Wij vinden het belangrijk om ons steentje maatschappelijk bij te kunnen dragen. Daarom werken wij samen met diverse sociale werkvoorzieningen uit de regio om samen te kijken naar oplossingen waar iedereen blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan het samen ontwikkelen van prachtige fakkels en kaarsen of andere opvallende accessoires.

 

Nuttige dagbesteding

Wij vinden het belangrijk dat wij deze mensen helpen, zeker nu de sociale werkplaatsen en de extra zorg en aandacht die ze nodig hebben onder enorme druk staan. Wij proberen dit gat met deze gave activiteiten deels op te vangen. Zo kunnen de cliënten inpakken, klanten helpen, werken in de schoonmaak, helpen met inrichten, voorraad bijvullen en creatieve productiewerkzaamheden die wij kunnen aanbieden aan onze klanten.

 

Kaarsen, zakjes en fakkels

Samen met de sociale werkplaatsen hebben wij een mooi assortiment van kaarsen en zakjes samengesteld waar zij voor ons mee bezig zijn. Met heel veel trots hebben zij ons laten zien hoe ze dit voor ons klaarmaken. Onwijs leuk om te zien! Gekleurde mini fakkels en hand genaaide zakjes.

 

Gratis klant worden?

Klant worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Door je persoonlijke Mijn Baltus account te activeren heb je direct toegang tot onze online winkel en profiteer je van meer voordelen.

 

/ 11 april 2022