De 8 voordelen van Baltus

De 8 voordelen van Baltus

De 8 voordelen van Baltus


Bij Baltus Holland doen we er dagelijks alles aan om het voor onze klant zo optimaal mogelijk te maken. Geen kleine lettertjes en lange wachttijden, maar persoonlijke contact en snel zaken doen zonder gedoe. Bekijk de 8 pijlers die staan voor POSITIEF en ervaar de kracht achter onze werkwijze.

 

1. Presenteren 

Bloembollen zijn voor de meeste consumenten een impulsaankoop en staat niet dagelijks op het boodschappenlijstje. Daarom is ’t presenteren van de producten een essentieel onderdeel. Inspelen op de emotie met een beleving waar je oprecht vrolijk van wordt is ons uitgangspunt. Met Baltus Experience bieden 100% maatwerk en totaaloplossingen voor op iedere winkelvloer.

 

2. Ontzorgen 

Bij Baltus Holland ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en professionele service. Onze ervaren adviseurs staan dagelijks voor je klaar om je verder te helpen. Of je nu klant wilt worden of een vraag hebt over je inkooporder. We regelen het voor je! 

 

3. Stimuleren 

We helpen pro-actief mee met het stimuleren van de verkoop op je winkelvloer. We leveren naast losse producten ook totale oplossingen om een passende sfeerbeleving neer te kunnen zetten. Van advies tot geheel ontzorgen. Denk hierbij aan displays, totale opstellingen, houten kisten en warme accessoires om een beleving neer te zetten die de klant weet te boeien, te binden en te activeren.

 

4. Innoveren 

Innovatie zit ons in de genen. We kijken dagelijks naar waar er kansen liggen om ons in te ontwikkelen en te onderscheiden. Dit betekent dat we onze voorraad vaak verversen en goed weten in te spelen op de laatste trends uit de markt. Al onze producten zijn altijd vers en we leveren altijd uit voorraad. Korte lijntjes en snelle levertijden zijn bij ons vanzelfsprekend.

 

5. Trending 

We zijn dagelijks actief opzoek naar vernieuwing van ons assortiment en de aankleding hiervan. Dit zorgt ervoor dat we altijd actueel zijn en voor elke vraag een passende oplossing hebben. Met Baltus Experience bieden we 100% maatwerk zodat je omzet gegarandeerd stijgt met 30%. De welbekende win-win situatie.

 

6. Inspireren 

We weten onze klanten altijd weer te inspireren met nieuwe tips, trends en adviezen die ervoor zorgen dat de verkoop significant stijgt. Minimaal 30% is ons uitgangspunt bij elke situatie. Dit doen we door regelmatig contact te onderhouden met onze klanten. Van een kop koffie op zijn tijd tot een maandelijkse mailing met de nieuwste producten, tips, trends en relevant nieuws. Of via Baltus Experience. Het ondereel waarmee we je winkelvloer omtoveren tot een ware trekpleister.

 

7. Efficient 

Bij Baltus Holland zijn de lijntjes kort en doen we tegenwoordig veel digitaal. Daardoor kunnen we snel schakelen en onze klanten snel voorzien van wat ze nodig hebben. Van informatie, service tot het uitleveren of ophalen van de producten. En gaat het een keertje niet zoals verwacht? Dan vinden we samen altijd een gepaste oplossing.

 

8. (multi)Functioneel

We luisteren niet alleen goed naar onze klant, maar ook naar de klant van onze klant om zo goed te weten wat er in de gehele klantreis speelt. Uiteindelijk is het de eindklant die tot conversie moet overgaan. Een belangrijke stakeholder dus! 

 

Meer informatie of een persoonlijke adviesgesprek? 

Wil je graag klant worden bij Baltus Holland en een persoonlijk account activeren? Heb je hulp nodig bij 't plaatsen van je bestelling of ben je toe aan 100% maatwerk? Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder met het vinden van een gepaste oplossing.

 

 

 

/ 12 april 2022