Geld verdienen voor jouw school of club?

Geld verdienen voor jouw school of club?

Wil je op een leuke manier geld verdienen voor jouw school of sportvereniging? Maak nu kennis met de verkoopacties van Baltus Fundraising en maak van geld inzamelen een feestje. Het is flexibel, vrijwel zonder risico en de verkoopacties kunnen het gehele jaar georganiseerd worden. Per seizoen zijn er verschillende feestjes.

't is echt kinderlijk eenvoudig

De Verkoopacties zijn origineel, opvallend en eenvoudig uit te rollen. Afhankelijk van de doelstelling en wens van je school of verenigiging bekijk je welke verkoopactie hier 't beste op aansluit.


Meest gekozen verkoopactie

Ons meest populaire verkoopactie is 'Bloembollen Feest'. Dit is onze bloembollen verkoopactie boordevol prachtige bloembollen, zaden, accessoires en gave tuinproducten. Ook wordt er met deze verkoopactie gemiddeld het meest buit gemaakt. Zo zijn er scholen en verenigingen die meer dan 5.000 euro per keer winst maken.


Hier begint het allemaal

Begin je reis aan het begin en bekijk welke opvallende verkoopacties er beschikbaar zijn en passen bij jullie doelstelling. Bekijk ook hoe het geld inzamelen in samenwerking met Baltus Fundraising werkt en wat de spelregels per verkoopactie preceis zijn.

Tip:

Je kunt er voor kiezen een gratis proefpakket aan te vragen. Een bijzonder kennismaking met Baltus Fundraising. Ook zijn er per verkoopactie brochures beschikbaar die je gratis kunt downloaden.


Gratis klant worden?

Klant worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Door je persoonlijke Mijn Baltus account te activeren heb je direct toegang tot onze online winkel en profiteer je van meer voordelen.

 

 

/ 11 april 2022