Hoe word ik klant?

Hoe word ik klant?

Hoe word ik klant?


Klant worden bij Baltus Holland is zo geregeld. En 't is nog geheel gratis en vrijblijvend ook! We leggen in dit artikel aan je uit op welke manieren je klant kan worden en hoe je dit het snelst kan regelen.

 

Online registeren met Mijn Baltus 

Jezelf, je organisatie of bedrijf online aanmelden is het meest eenvoudig. Door het aanmaken van een online account is het shoppen naar je favoriete producten en voorraad in een handomdraai geregeld.

Mijn Baltus werkt ook op je mobiele telefoon. Handig wanneer je onderweg bent en nog een bestelling wilt plaatsen die je de volgende dag nodig hebt. Ook kun je online je favoriete producten bewaren en aan het einde van de maand alles in een klik bestellen.

Ook biedt Mijn Baltus meer gemak en vrijheid. Zo kunnen vaste klanten maandelijks achteraf betalen, maar bieden we ook IDEAL aan mocht je liever meteen willen afrekenen. 

 

Wil je kennismaken met Mijn Baltus?

Maak dan gerust een gratis account aan je kunt direct aan de slag met het bekijken, bewaren, delen en bestellen van jouw favoriete bloembollen, zaden, displays en meer. 

 

Offerte aanvragen 

Wil je liever maatwerk? En eerst duidelijk weten onder welke voorwaarden je graag zaken met ons doet. Vraag dan een gratis adviesgesprek / Offerte gesprek aan en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

 

Een beller is sneller 

Bellen kan natuurlijk ook. Bekijk dan op onze service en contactpagina naar de mogelijkheden. Onze ervaren advisers staan dagelijks voor je klaar om je te helpen met het beantwoorden van al je vragen.

 

 

 

/ 12 april 2022