Hoeveel veel geld levert een verkoopactie op?

Hoeveel veel geld levert een verkoopactie op?

Extra geld nodig voor jullie school of sportvereniging? Fundraising is een slimme manier om aan extra geld te komen voor jullie doel. En met de opvallende verkoopacties van Baltus Holland maak je elke keer weer volop impact. Maar hoeveel levert het aan 't einde van de streep op? In dit artikel leggen we het kort aan je uit.

 

Hoeveel verdien je per verkoopactie? 

Wat het winstpercentage werkelijk is, bepaal jezelf. Hoe meer jullie team verkoopt, hoe hoger het winstpercentage van de  verkoopactie is. Is jullie omzet hoger dan 2.500 euro? Dan pakken jullie gegarandeerd 40% van de totale omzet. In het onderstaande voorbeeld een handige rekensom.

 

Een handig rekenvoorbeeld

Een basisschool uit Apeldoorn start de verkoopactie 'Bloembollen Feest'. Ruim 70 leerlingen gaan op pad om de prachtige bloembollen te verkopen. Elke leerling verkoopt aan 8 familieleden, buren en/of vrienden. Een bestelling bedraagt gemiddeld €8,95. Er wordt in totaal voor ruim €5.000,00 buit gemaakt. Omdat de kinderen meer dan €2.500 hebben omgezet, is 40% hiervan voor de school. Dit betekent dat de school met deze verkoopactie €2.000,00 winst heeft gemaakt.


Bloembollen verkoopactie

Maak van geld inzamelen een feestje met de unieke verkoopactie 'Bloembollen Feest'. Met een ruim assortiment aan producten is er voor iedereen wat wils. Deze actie staat garant voor succes en kan meerdere malen per jaar worden georganiseerd. 
 

Chocolade verkoopactie 

Gek op chocolade en zoetigheid? Met deze verkoopactie wordt geld inzamelen geheid een feest. Een prachtig assortiment met heerlijke Beligsche chocolade, echte truffels en prachtige producten om je vingers bij af te likken. Deze actie komt 't beste tot zijn recht tijdens de feestmaanden en 't voorjaar. 

 

Gratis klant worden?

Klant worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Door je persoonlijke Mijn Baltus account te activeren heb je direct toegang tot onze online winkel en profiteer je van meer voordelen.

/ 11 april 2022