Hulde aan onze helden in de Zorg

Hulde aan onze helden in de Zorg

Hulde aan onze helden in de Zorg

Misschien wel de gekste Pasen ooit dit jaar. We kunnen ons - net als wat hazen zo graag doen - niet vrijuit bewegen in de lentezon en genieten van onze vrijheid, de natuur en de warmte van heerlijke zonnestralen. Voorlopig zitten we nog thuis, maar gelukkig komt aan alles altijd een eind...

  

#samensterk

Bij Baltus Holland zijn we enorm trots op hoe Nederland met deze nieuwe uitdaging omgaat. Een stroeve start, maar kijk hoe we elkaar nu helpen en hoe we samen sterker worden in de strijd tegen dit vervelede virus.

 

Helden in de Zorg

Vooral in de Zorg werken ze dagelijks keihard door om zorg te dragen voor onze zieke medemens. De druk is enorm, maar toch slaan onze professionals zich hier keihard doorheen en werken 24/7 door om Nederland er snel weer bovenop te krijgen. En natuurlijk vergeten we alle andere helden niet die ons land op dit moment in beweging houden.

 

Doe je ook mee?

We hebben een bijzondere collectie met 5 gave geschenken samengesteld die perfect passen bij de tijd. Wil jij ook iemand in het zonnetje zetten? Bekijk dan hier ons exclusieve aanbod met relatiegeschenken.

 

 

 

/ 11 april 2022