Kinderpostzegelactie 2020

Kinderpostzegelactie 2020

Kinderpostzegelactie 2020

Ook dit jaar staat in ’t teken van de wereldberoemde Kinderpostzegelactie. Wellicht is 2020 het gekste jaar ooit, maar ondanks alle veranderingen gaat de Kinderpostzegelweek 2020 gewoon door! De actie start dit jaar op 23 september en is op 30 september weer afgelopen. Je kunt heel eenvoudig online meedoen door een leuk product te bestellen in de webshop van kinderpostzegels.nl. Van ouderwetse postzegels tot bloembollen van de beste kwaliteit...

 

De Kinderpostzegelactie 

Met de Kinderpostzegelactie gaan de kinderen van groep 7 en 8 weer hun uiterste best doen om opvallende postzegels en andere producten te verkopen om zo geld in te zamelen. Het doel van de actie is om kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich keihard in om ’t voor andere kinderen beter te krijgen. Het is een unieke actie die al sinds 1948 wordt gehouden.

 

Het thema van dit jaar

Dit jaar staat de Nederlandse Kinderpostzegelactie in het teken van ‘veilig thuis’. Er zijn helaas nog heel veel kwetsbare kinderen die niet verzekerd zijn van een veilige thuisbasis. Met deze actie zamelen we geld in om deze kinderen te kunnen helpen met het ontwikkelen van een gelukkiger leven en een veilige leefomgeving waar ze stressvrij en zonder angst kunnen opgroeien.

 

De rol van Baltus Holland

Ook Baltus Holland speelt hierin een rol en zo stellen we elk jaar een bijzonder brievenbus doosje met een selectie aan bloembollen beschikbaar. Dit jaar staat in het teken van de Anemoon, en bestaat het doosje uit een selectie Anemoon de Caen. Deze kun je vanaf nu bestellen in de webshop van de kinderpostzegelactie. Hier vind je tevens andere leuke producten waarmee je de actie steunt.

 

Steun jij ook?

Tijd voor een goeie daad! Doe gezellig mee en doneer een bedrag aan de Kinderpostzegelactie door een leuk product aan te schaffen in de webshop van de kinderpostzegelactie. De rest wijst zicht vanzelf!

 

/ 12 april 2022