Opzoek naar een goede sponsor?

Opzoek naar een goede sponsor?

Opzoek naar een goede sponsor?

Ben jij, je vereniging of school opzoek naar een goede sponsor? Een sponsor die voor een serieuze bijdrage kan leveren? Denk dan eens aan het organiseren van een sponsoractie in samenwerking met Baltus Holland. 

 

Hoe verdien ik geld met een sponsoractie? 

Extra budget nodig voor jullie school of vereniging, maar weten jullie nog niet helemaal hoe jullie dit gaan waarmaken? Met onze succesvolle verkoopacties haal je snel veel sponsorgeld op voor jouw of jullie doel. Zo hebben er al onwijs veel scholen en verenigingen een sponsoractie georganiseerd in samenwerking met Baltus Holland. 

 

Hoe organiseer ik een sponsoractie?

Het organiseren van een sponsoractie is eigenlijk heel eenvoudig. Maar het begint bij het stellen van een duidelijk doel. Wat willen jullie bereiken met deze sponsoractie en wanneer willen jullie graag aan de slag?

Door het stellen van een duidelijk doel komt er meer energie en beleving vrij onder de deelnemers. En het geeft duidelijk focus om te bepalen of de actie conform plan loopt en/of er extra actie ondernomen moet worden om jullie doelstelling alsnog te realiseren. 

 

Wij helpen je natuurlijk met de sponsoractie

Bij Baltus sta je er nooit alleen voor. Onze ervaren adviseurs staan dagelijk klaar om te helpen en jullie te voorzien van tips en advies om er voor te zorgen dat de sponsoractie een groot succes wordt. Ook hebben we een online blog met daarin artikelen die kunnen helpen met nog succesvoller maken van jullie actie.

 

Maak je sponsor blij met puur natuur of chocola

Omdat we bij Baltus groot fan zijn van puur natuur hebben wij hoofdzakelijk sponsoracties die prachtige natuurlijke producten in het assortiment hebben. Denk hierbij aan de meest prachtige bloembollen van uitsluitend de beste kwaliteit. Maak van geld inzamelen een feestje met deze opvallende verkoopactie 'Bloembollen Feest'. Met een ruim assortiment aan producten is er voor iedereen wat wils. Deze actie staat garant voor succes en kan meerdere malen per jaar worden georganiseerd.

Gek op chocolade en zoetigheid? Met deze verkoopactie wordt geld inzamelen geheid een feest. Een prachtig assortiment met heerlijke ambachtelijke chocolade, echte truffels en prachtige producten om je vingers bij af te likken. Deze actie komt 't beste tot zijn recht tijdens de feestmaanden en 't voorjaar. 

 

Wil je ook een Sponsoractie starten of meer informatie?

Vraag dan het gratis proefpakket aan en ervaar de kracht van onze sponsoracties. Klant worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Door je persoonlijke Mijn Baltus account te activeren heb je direct toegang tot onze online winkel met aanbod en profiteer je van meer voordelen.

 

 

/ 11 april 2022