Steun nu jouw school of vereniging

Steun nu jouw school of vereniging

Steun nu jouw school of vereniging

Bestel nu ’t unieke ‘Pimp je tuin in stijl Pakket’ en steun jouw school of vereniging met een flink geldbedrag. Deze tijdelijke actie is 100% online en de leerlingen en/of leden kunnen met 1 druk op de knop een pakket naar keuze bestellen. En de actie verder promoten onder familie en vrienden. Iedereen is welkom en door een referentie achter te laten tijdens het bestellen weten wij aan welke vereniging, school of club wij het geld moeten doneren.

 

10 unieke pakketten met korting

Zie ’t als een handige oplossing voor nu tijdens misschien wel de gekste lente van ons leven. We hebben 10 pakketten samengesteld die met een fikse korting eenvoudig online besteld kunnen worden. Oja en we rekenen tijdelijk geen verzendkosten om ’t iedereen nog makkelijker te maken. 

 

Wij doneren 30% van de omzet 

30% van het verkoopbedrag gaat direct terug naar je school, club of vereniging. Door deze e-mail of link intern te delen en promoten opent u de digitale deuren van deze unieke en tijdelijke actie. 

Zo zamel je op een ludieke en verantwoorde manier geld in om wie weet later dit jaar een mooie droom waar te kunnen maken wanneer we weer onder elkaar kunnen zijn. Wat dacht je van een grote BBQ om samen met alle leerlingen of leden in september het nieuwe schooljaar in te luiden?

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact op met 1 van onze adviseurs. Of vraag een gratis adviesgesprek aan en wij bellen je graag terug om te helpen.

 

Bekijk en bestel deze unieke pakketten

Bekijk op deze actiepagina de selectie met unieke pakketten waarmee jij je school of vereniging steunt. Vergeet bij het bestellen niet op te geven bij welke school of vereniging je hoort. Dan zorgen wij voor de rest!

 

 

/ 11 april 2022