Verkoopacties in 't kort uitgelegd

Verkoopacties in 't kort uitgelegd

De bloembollen verkoopacties in 't kort uitgelegd


Bij Baltus Holland hebben we op dit moment 2 soorten bloembollen verkoopacties in 't assortiment. Zo is er de traditionele bloembollen verkoopactie waarbij je gezellig langs de deuren gaat met prachtige full-color folders. En sinds kort hebben we een Online Bloembollenactie waarbij de gehele actie via de online kanalen plaatsvindt. Denk hierbij aan het bestellen en betalen van je favoriete producten in onze gloednieuwe webshop.

 

De Traditionele Bloembollenactie 

Dit is de versie die we in feite al jaren hebben en hanteren. Waarbij je jouw school of vereniging online kunt aanmelden voor het aanvragen van het starters- of informatiepakket. Wij sturen dan per post alles op wat jullie nodig hebben om de verkoopactie op te starten. Denk aan alle formulieren, full-color folders en de benodigde tips en informatie om er een gegarandeerd succes van te maken.

 

De Online Bloembollenactie

Deze is vers van de pers! Sinds kort kun je ook een verkoopactie organiseren die volledig online gehouden kan worden. In verband met de huidige maatschappelijke situatie rondom het Coronavirus leek ons dit voor nu ’t beste plan. Doormiddel van een campagne e-mail of interne boodschap kunt u eenvoudig de online actie en bestelpagina delen. Op deze pagina staat de actie omschreven en kunnen de producten direct online besteld en betaald worden. Wij versturen de producten direct naar jullie klanten en zorgen ervoor dat jullie winst naar het gewenste rekeningnummer wordt overgemaakt.

 

Meer informatie? 

Vraag dan een Gratis Proefpakket aan of ga in gesprek met een ervaren adviseer van Baltus Holland.

/ 12 april 2022