Wat is Fundraising?

Wat is Fundraising?

Wat is Fundraising?

Goeie vraag. Maar gelukkig hebben wij een best simpel antwoord voor je. Direct vertaald vanuit het Engels betekent fundraising in het Hollands ‘fondsenwerving’. Met fundraising organiseer je in feite een activiteit met als doel om waarde te creëren voor een ander. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van geld voor een goed doel of een stichting die een belangrijke maatschappelijke bijdrage levert.

 

Baltus Fundraising

Baltus Fundraising helpt hoofdzakelijk scholen, verenigingen en stichtingen met het realiseren van hun wensen en doelen. Wat dacht je van geld inzamelen met pure producten die rechtstreeks uit de natuur komen? Zo heeft de fundraising actie ook nog een bijzondere bijrol door bij te dragen aan betere flora en fauna.

Naast het aanbieden van fundraising activiteiten bieden wij ook actieve ondersteuning tijdens de actie om ervoor te zorgen dat de actie een groot succes wordt. Per activiteit kan de winst oplopen tot 40% van de totale omzet.

 

Gratis Proefpakket aanvragen?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Of bekijk hier onze acties en vraag vandaag nog een gratis proefpakket aan om alvast te ervaren hoe onze producten en diensten zijn. Geheel gratis en vrijblijvend.

 

 

 

/ 11 april 2022