Tips voor het uitbetalen van de producten

Om het uitsorteren te vergemakkelijken bieden wij uw dit stappenplan. In een vijftal stappen zal duidelijk worden hoe u de individuele bestellingen kunt maken. U heeft inmiddels gezorgd voor voldoende ruimte en een greopje mensen dat u wilt helpen!

Stap 1
Zet de dozen in de juiste volgorde. Op de doos zit een sticker waarop de doosnummers worden aangegeven. U ziet bijvoorbeeld 1/15 staan. Dit betekent dat dit doos 1 is van totaal 15 dozen, daarna volgt 2/15, enz. enz.

Stap 2
Pak de set foto´s/stickers uit deze doos en leg deze op de vloer of op tafels. Houdt ongeveer 50 cm ruimte tussen de foto´s.

Stap 3
U begint met het uitpakken van de dozen en legt de juiste zakjes bij de corresponderende genummerde foto. U controleert tegelijkertijd het aantal geleverde zakjes met het aantal wat op de doos staat. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen noteer dit dan op het meegeleverde mancoformulier. Dit mancoformulier kunt u d.m.v. telefoon / fax / e-mail aan Baltus Fundraising doorgeven. Zo gaat u verder met doos 2, enz. enz.

(N.B. Het kan zijn dat u niet alle nummers heeft besteld en dat er lege plekken overblijven.)

Stap 4
Als u alle dozen uitgepakt, verdeelt en gecontroleerd heeft en bij de juiste foto´s heeft geplaatst, neemt u een bestelformulier. U loopt langs de rij genummerde bollen en plaatst deze in het plastic tasje.

Stap 5
Als u klaar bent met de eerste plastic draagtas neemt u een nietapparaat en bevestigt het bestelformulier aan de draagtas. Zo gaat u verder tot u klaar bent. Het kan zijn dat u wat bollen overhoudt of tekort komt. Dit betekent dat u te veel of te weinig heeft besteld. Met het nabestelformulier kunt u deze nabestellen bij Baltus Fundraising d.m.v. telefoon / e-mail / fax.