Florentines
Caramel Florentines zijn delicate, dunne koekjes die vaak gemaakt worden met een mix van amandelschaafsel, suiker, boter, en honing. Ze worden gebakken tot ze knapperig en goudbruin zijn, en daarna vaak aan Ć©Ć©n kant bedekt met een laagje gesmolten chocolade. Het kenmerkende aan Florentines is hun heerlijke combinatie van knapperige noten en een rijke karamelachtige smaak. Deze koekjes hebben een elegante uitstraling en worden vaak geserveerd bij speciale gelegenheden of als luxe traktatie bij de koffie of thee. Hun oorsprong ligt in de Europese patisserie, waar ze al decennialang geliefd zijn. De balans tussen zoetheid en krokante textuur maakt ze onweerstaanbaar voor liefhebbers van verfijnde zoetigheden.
Product informatie
Melkchocolade met gezouten karamel - Ingrediƫnten: karamel 42% [suiker, boter (melk), room (melk)], melkchocolade 24% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma: vanille), amandelen 11%, rozijnen, gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, glucose-fructosestroop, suiker, voedingszuur: citroenzuur), honing, zeezout 0,8%, aroma: karamel. Melkchocolade: ten minste 39% cacaobestanddelen. Kan sporen van andere noten bevatten. Gefabriceerd in Belgiƫ.
Productspecificaties
Verpakkingseenheid | 1 - 100 gr |
---|---|
Inhoud | 12 Florentines met caramel zeezout |
Type actie | Chocola actie |